Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J18a91n 19P55e72c29h75a

24. 2. 2016 1:07

Na to se dá říct jediné: WTF?

0 0
možnosti
Foto

Zdravím,

dopředu říkám, že jsem se nedívala na odkaz jenž je zde přiložen. Ani se nebudu vyjadřovat k tomu, že je tento článek vlastně jen reklamou na váš projekt. Chci se vyjádřit k tomu, co je "předmětem" tohoto článku. Možnost pohlaví "jiné."

Je hezké, jak často lidé píší o věcech, o kterých ví velmi málo. Hermafrodit je hezké slovo, ale nejsem si jistá, zda jste někdy slyšel i slovo "transgender"? Možná by jste si o tom měl něco přečíst. Pochybuji sice, že to tak dotazník myslel, ale bylo by to hezké. Znamenalo by to, že tenhle svět začíná pomalu brát v potaz věci, které byly ještě před nějakou dobou tabu. Ale víme jak to je. Některé věci jsou i v této "moderní" době stále stejně tabu jako kdysi.

Tohle není útok na vaši osobu, jen si nemůžu tento komentář odpustit. Přeji hodně štěstí s vaším projektem, zde se reklama dělá dobře, o tom nepochybuji.

- Elisart

2 0
možnosti

Podpora z me strany. V jednom state USA (Carolina?) maji dilema. Rozhoduji moralni aspect nazvu na verejnych toaletach. Jestli jsou jen pro muze a zeny a jak zaradit "transgenders" moralne do ktere skupiny. Sam cekam na rozhodnuti. Velmi zajimavy problem.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS