Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

das

25. 11. 2007 6:58
das

ze nejsou penize potreba muze si muze myslet bud blazen nebo clovek ktery zije na louce a pase se malinama. proste byl vytvoreny tenhle system ktery nas nuti penize mit... a zbytek pohadky je uz jen o tom, ze nekteri lide maji jeste jine hodnoty ktere na svem zebricku maji vys cili pres ne by nesli a jini lide maji na vrcholu zebricku prave ty penize a jsou schopni napriklad nekoho kvuli stokorune tisicikorune atd treba zabit cele.

0 0
možnosti

Martin Jirousek

25. 11. 2007 0:47
Milionáři

Představte si, že jste stolař, který vydělával 1,000,000 protože byl dobrý. Strašně nadával na to, že musí odvádět na lůzu. Jednoho krásného dne uklouzl a uřízl si ruku tak nešťastně, že musel se stolařinou seknout. Naspořeno neměl. Myslím, že při přiznání invalidního důchodu už nenadával na lůzu.

0 0
možnosti

Martin Jirousek

25. 11. 2007 0:49
Re: Milionáři

Možná začal nadávat na ty, kteří mu, poctivě pracujícímu a ranou osudu postiženému usmrkli jen 8 kolíků měsíčně.

0 0
možnosti

Alfred

24. 11. 2007 21:25
Opravdu se teď

příliš mnoho věcí přepočítává na peníze. Ale pouvažujte. Představte si, že jste třeba stolař a vyděláte 300 000. Řekněme, že jste spokojen. Teď si představte, že za stejnou práci dostanete milion. Ale? Z toho milionu budete mít povinnost odevzdat polovinu nějakým vyžírkům, kteří nejen vám ani nepoděkují, ještě na vás budou sprostí, protože jim někdo nažvaní, že jste si ten milion nevydělal, že jej shodil z nebe Bůh a patří všem, tedy jste je ještě okradl. Kdy budete spokojenější - se 300 000, které jsou vaše, nebo s milionem, ze kterého vám sice zbude 500 000, ale k tomu pocit bezmocnosti, že jste okrádán bandou darebáků a nemůžete s tím nic dělat? Socialistické přerozdělování vytváří atmosféru závisti a permanentní nasranosti. A levice si z vytváření této atmosféry udělala výnosný kšeft. Štvát proti etniku je rasismus. Štvát proti pracovitým lidem je esencí ušlechtilosti.

0 0
možnosti

Krak

25. 11. 2007 0:53
Re: Opravdu se teď

Hloupé...

0 0
možnosti

ilanot

24. 11. 2007 20:51
dám vám hádanku

kdo vás žádá stále o peníze? Kdo stále chce, abyste zároveň zůstal doma? Děti také mají tolik přání a nikdo z těchto lidí nemyslí na to, na co myslel Seneca, sympatický filosof milující hloubku pravdy. Musel byste buď žít jako poustevník Ivan, nebo mnich v Tibetu. Ale na konec jednou všichni pocítí naprostou, zcela absolutní marnost všeho hmotného, počínaje zlatem, vilou a konče sexem. A zůstanou opravdu jen dobré skutky a čistá láska k člověku, ale to se na partys a v klubech nevyučuje. Nevědomci si myslí, že mají dost času, cha cha.

0 0
možnosti

dvd

24. 11. 2007 19:32
Peníze nejsou všechno

ale znamenitě uklidňují nervy.

0 0
možnosti

Alfred

24. 11. 2007 19:28
Úplně by stačilo

Náčelníkům nic nedat. Ale když oni se tak pěkně poslouchají, když slibují, že z těch ode všech vybraných peněz obšťastní právě nás ! Náčelníci nejsou blbí, jinak by nebyli náčelníci. Tak si toho dost nechají pro sebe. A my zuříme. Proč, proboha? Kdo ze zuřícich, byv náčelníkem, by se choval jinak? Náčelníci mají velet gardě, mávat kordem z koně, rozhodovat pře. Pokud se hlavní náplní práce náčelníků stane rozdávání almužen, je většina národa degradována na žebráky.

0 0
možnosti